F-Secure

За фирмата

F-Secure е основана през 1988 година а през 1991 започва да разработва първите си антивирусни продукти. През 1994 компанията беше първата която създава  web-базирана информационна енциклопедия на вирусите. През 1996 продуктите на F-Secure бяха наградени с IT Grand Prize от европейската комисия.
През 2001 година F-Secure е първата компания, която предлага бизнес модела „Сигурност като услуга“- ‘Security as a Service'. Като водеща компания в пазара на услугите за сигурност в глобален мащаб, решенията на F-Secure се предлагат като абонамент за услуга на повече от 200 Интернет доставчици и мобилни оператори в цял свят.

Докато се концентрирате върху това, което е важно за Вас, F-SECURE Corporation (производител на антивирусните продукти F-SECURE) се грижи да бъдете защитени и сигурни, без значение дали използвате компютър или смартфон. Услугите на F-SECURE са достъпни благодарение на повече от 200 оператора в света, а милиони домакинства и компании се доверяват на продуктите за защита на на F-SECURE.

 

BMG-Adobe/Corel...

Схеми на лицензиране

Поръчките на лицензи и/или eлектронна инсталация за продуктите на ADOBE са по Transactional Licensing Program (TLP) лицензионната програма на Adobe. Всеки НОВ клиент по тази програма получава акаунт в www.licensing.adobe.com (LWS). Потребителското име и парола за клиентски акаунт се получават ЕДНОКРАТНО при първа поръчка на посочения в ордер формата имейл адрес, от Adobe директно (независимо дали поръчката е само за лицензи, или включва и ESD)!

Програмата за лицензиране по TLP е подходяща за малки организации, тъй като не се изисква подписване на договор. Програмата обхваща комерсиални продукти, продукти за образованието (education) и продукти за държавни организации (government).

Лицензирането на продуктите на  Corel се осъществява чрез закупуване на продуктите в пакет /кутия/ или чрез електронна доставка на лиценз. Лицензите, предназначени за обучение във Висшите учебни заведения, се предлагат на редуцирани академични цени.

Продукти на BMG-Adobe/Corel...

Официален уеб сайт на BMG-Adobe/Corel...

За фирмата

Фирма АИТ СОФТ в качеството си на дилър предлага софтуерни продукти, на които БиЕмДжи е оторизиран дистрибутор за България, като:
• Adobe
• Corel • Pantone • Nero • ABBYY • Microsoft

Adobe Systems Incorporated предлага бизнес, креативни и мобилни софтуерни решения, които са предназначени както за корпоративни потребители, така и за отделни дизайнери и разработчици. Портфолиото на компанията включва световно утвърдени софтуерни решения за дизайн, редактиране и създаване на документи и изображения с професионален стандарт.
Фамилиите продукти на производителя включва широко разпрострнените и утвърдени марки като

  • Adobe® Acrobat® - софтуер за PDF документи, презентации, предложения и материли за обучение;
  • Adobe® Photoshop®; - софтуер за създаване и обработка и редактирне на дигитални изображения;
  • Adobe Creative Suite - колекция от продукти, които в 5 версия включват продуктите Design Premium, Web Premium, Production Premium и Master Collection

Corel е една от водещите софтуерни компании, в чието портфолио се включват множество популярни софтуерни марки като CorelDRAW® Graphics Suite, Corel® Paint Shop Pro® Photo, Corel® Painter™, VideoStudio®, WinDVD®, Corel® WordPerfect® Office and WinZip®.

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония