Събития

FireMonkey in Action ONLINE!
21.12.2011

Online-Webinar технически сесии с много демонстрации вие ще се научите как да създавате зашеметяващи бизнес приложения с FireMonkey и да ги приложите към нови или съществуващи приложения. Регистрирайте се, за да осигурите вашето участие!

24 часа за Delphi
20.12.2011

Online-Webinar- специално online събитие, което ще бъде запълнено с техническа информация, полезни съвети и трикове, които ще ви помогнат да вземете максималното от Delphi Осигурете вашето участие като се регистрирате !

Delphi XE2 in Action ONLINE!
14.12.2011

Безплатен Online-Webinar . Осигурете вашето участие като се регистрирате !

The Mac Imperative for Windows Software Developers
13.12.2011

Online-Webinar за развитието на софтуера за разработване за Windows и Mac, как забележителните Mac компютри навлизат в пазара на корпоративните приложни системи и собствените vs. web приложни решения. Ще се дискутира как разработчиците могат да разширят своите възможности за навлизане в пазарите като за Windows така и за Mac OS X. Осигурете вашето участие като се регистрирате !

Създаване на Windows и Mac OS X приложения един и същи сорс код
07.12.2011

Безплатен webinar с David Intersimone как можете да създавате собствени приложения както за Windows така и за Mac OS X на базата на един и същ сорс код. Осигурете вашето участие като се регистрирате !

Embarcadero Database Tools In Action with ER/Studio XE
24.10.2010

Web Seminar за новият продукт ER/Studio XE

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония