За фирмата

За фирмата
АИТ СОФТ ЕООД е основана през 2010 г. и се занимава основно с дистрибутиране на софтуерни продукти.

Управителят на фирмата Антоанета Тодорова започва да работи като специалист по продажбите и маркетинга на продуктите на Borland от 1993 г. и след придобиването им от Embarcadero продължава като техен представител.

 АИТ Софт става оторизиран вносител и дистрибутор на цялата гама продукти на Embarcadero за България и Македония като подписва договор за дистрибуция на 8.6.2010 г.

Имаме богат опит в намирането и предлагането на софтуер. Стремим се да изучаваме потребностите на клиентите си и да им предлагаме необходимите им продукти при оптимални условия относно цена и приложимост и срокове на доставка.
Имаме опит в реализиране на проекти, финасирани от ЕС в сътрудничество с други фирми. Ползвамесе с доверие от страна на клиентите ни, което се базира на доказана коректност и добри партньорски практики.


От април 2017 г. Embarcadero реши да прекрати дистрибуторския ни договор.

Поради продължаващия интерес на болшинството мои клиенти от началото на август 2017 АИТ Софт продължи своята дейност като дистрибутор на продуктите на Embarcadero като дилър на новия местен представител на производителя. 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония