RAD Studio XE5 Launch

RAD Studio XE5 Launch
11 Септември 2013

RAD Studio XE5 Разширява Вашият свят на приложения с НОВА платформа за разработване Android и още...

RAD Studio XE5 Разширява Вашият свят на приложения с
НОВА платформа за разработване Android
и още...

Сега вие можете да изграждате apps за Android и iOS като използвате една база от сорс код без да жертвате качество, или възможности за свързаност и производителност.

С RAD Studio XE5 вие можете

  • Да получите приложение за Android, iOS, OS X и Windows платформи с една база от кодове и една среда за разработване IDE
  • Да достигнете до потребителите на най-разпространената мобилна платформа на планетата
  • Няма да имате нови технологии за писане и изпълнение – просто ще ползвате естествен компилатор близък до машинния код за всяка от поддържаните платформи

Да добавите съпорт за RESTful уеб услуги. С Mobile Backend като услуга (MBaaS), вие ще имате всичко, от което се нуждаете, за да направите както поразителни от страната на клиента приложения, така и разширяема и конектируема инфраструктура от страна на backend-а.

RAD Studio XE5 Studio XE5 е единственият продукт, който предоставя собствено, много-платформено средство за разработване, което позволява да създавате готови приложения за всички по-важни платформи от единствена база с кодове. Вашите apps могат да се изпълняват на платформите, които сега ви интересуват и са готови да поддържат бъдещи платформи като използват собствената платформа  - FM Application Platform.

Сега е по-лесно за вас да доставите истински собствени, много-платформени приложения от една база с кодове, предназначени за Android, iOS, OS X  и Windows. От форми за умножение/деление за таблети и смартфони, вие ще можете да преминете към управление на корпоративни бази данни, както и облачно-базирани RESTful уеб услуги, с което още днес да дадете огромна стойност на вашия бизнес. 

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония