EVault бекъп решенията и възстановяването на данни

10 Юни 2013

На 16.05.2013г Инфодизайн България ЕООД представи бекъп решенията и възстановяването на данни на EVault. Решенията на EVault комбинират най-доброто от софтуера, използван, вътре в организацията и отдалечената клауд услуга, за да защити данните във всяка възможна среда.

Нашият партнюор Инфодизайн България представи за пръв път на Българския пазар експертите в бекъп решенията и възстановяването на данни - EVault, a Seagate Company. EVault комбинира най-доброто от софтуера, използван, вътре в организацията и отдалечената клауд услуга, за да защити данните във всяка възможна среда. Само EVault може безпроблемно да съчетае облачния бекъп с локалния бекъп софтуер и бекъп аплайънсите, така че да отговори напълно на Вашите нужди. Благодарение на тристепенната си архитектура EVault е лесен за имплементиране и използване като междувременно се грижи за  криптирането на данните и предоставя надеждна дедупликация.

 

За защита на данните, на която можете да се доверите, от първостепенна важност са технологичната платформа и надеждната облачна инфраструктура. Но Вие имате нужда и от още нещо. Имате нужда от партньор, разполагащ с мрежа от експерти във възстановяването на информацията, които ще бъдат до Вас, точно когато имате най-голяма нужда от тях. Ние сме тук, за да Ви гарантираме, че независимо от обстоятелствата, Вашите данни са напълно защитени и възстановими. За повече информация, моля посетете www.evault.com.

 

Обадете ни се и заявете Вашите тестови версии още сега.  Сертифицирани специалисти, експерти в областта на възстановяването на данни, ще бъдат до Вас през цялото време, за да настроят продуктите и да отговорят на всичките Ви въпроси.

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония