Нова серия - Skill Sprints

Нова серия - Skill Sprints
29 Октомври 2015

Embarcadero обяви нова серия - Skill Sprints за четвърто тримесечие на 2015 г.

Skill Sprints в четвърто тримесечие на 2015 г. ще има сесия всеки вторник в периода 10 ноември - 22 декември, 2015

Възможностите, за да се регистрирате и включите са както следва:

6am Pacific Time / 9am Eastern Time New York / 3pm CET / 1400 UTC
11am Pacific Time / 2pm Eastern Time New York / 8pm CET / 1900 UTC
5pm Pacific Time / 12noon AEDT Sydney (+1 day) / 0100 UTC (+1 day)

Дати/Теми:
10 ноември - Android Services for Background Execution
17 ноември - GPU Computing with OpenCL
24 ноември - Unlocking the Windows Runtime (WinRT) and Universal Windows Platform (UWP) on Windows 10
1 декември - Using Android Intents for Inter App Communication
8 декември- Regular Expressions and TRegEx
15 декември - Understanding and Using FireMonkey Layouts
22 декември - Developing IDE Plugins for RAD Studio

Регистрирайте за съответните сесии, които са удобни за вас, на следните линкове:

6am Pacific Time Series - https://attendee.gotowebinar.com/register/2599527333209620482
11am Pacific Time Series - https://attendee.gotowebinar.com/register/6978812877408893954
5pm Pacific Time Series - https://attendee.gotowebinar.com/register/5963796519204248578

Можете да видите отговорите на зададените въпроси от всички 84 предходни сесии на
Developer Skill Sprints https://www.youtube.com/playlist?list=PLwUPJvR9mZHhZTajVWsgaFPLtDA-t1Xwc

За контакт с нас ползвайте следните пощенски адреси:

info@aitsoft.bg; atodorova@aitsoft.bg

или телефони:

стационарен: +359 2 9526991

Мобилен Виваком: +359 888 949686








 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония