CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW Graphics Suite X5
BMG-Adobe/Corel...

Описание на продукта

С над 50 нови и подобрени функции CorelDRAW Graphics Suite X5 включва значителни подобрения при управлението на ресурсите, управлението на цветовете, уеб графики, богато разнообразие от ресурси за обучение и изключително богато съдържание.

Вече над 20 години CorelDRAW® помага на потребителите на PC по целия свят да създават впечатляващи графики. Познат със своята практичност и мощ, CorelDRAW Graphics Suite е печелил стотици международни награди в своята област, като постоянно отговаря на най-взискателните нужди на своята общност от предани потребители. Новата версия на пакета продължава тази традиция, като набляга на важните за повечето потребители нововъведения в най-разнообразни области: например създаване на запазени знаци, графичен дизайн, дизайн на облекло, широкоформатен печат, маркетинг, печатна индустрия и малък бизнес.

При разработването на най-новата версия на CorelDRAW Graphics Suite X5 екипът на Corel наблегна на пет области, които нашите потребители посочиха като приоритетни:

Corel® CONNECT опростява работата, осигурява бърз достъп до още повече съдържание

С CorelDRAW Graphics Suite X5 потребителите се свързват по-лесно със своето съдържание. Новият Corel® CONNECT е съвсем ново вградено приложение, което се синхронизира с CorelDRAW и Corel® PHOTO-PAINT™, за да осигури бърз достъп до съдържанието на компютър, от мрежа или на диск. Освен това водещата в своята област поддръжка на над 100 вида широкоразпространени файлови формата гарантира, че потребителите лесно могат да си сътрудничат и да обменят файлове с клиенти и колеги. CorelDRAW Graphics Suite продължава традицията си да предоставя една от най-широките селекции шрифтове, вградена библиотека и други допълнения, като например:        

  • 10 000 висококачествени clipart и дигитални изображения;
  • 1 000 професионални безплатни цифрови снимки с висока резолюция;
  • 1 000 OpenType® шрифта, включително Windows® Glyph List 4 (WGL4) и гравирани шрифтове;
  • 2 000 шаблона на автомобили;
  • 350 професионално изработени шаблона.

Новите и подобрени инструменти дават възможност за още повече прецизност и експериментиране

Въвеждането на важни нови и подобрени функции помага на потребителите да творят уверено. Тези функции включват инструмент B-Spline, осъвременен художествена среда, скалируеми стрелки, подобрени инструменти Connector и Dimension и новия инструмент Segment Dimension. Инструментът Mesh Fill също е значително подобрен, за да помага на потребителите да създават по-ярки многоцветни запълвания на обектите. Новите инструменти за уеб графика дават възможност на потребителите за работа в растерен режим директно в рамките на CorelDRAW и да преценят детайлно своята работа с точност до пиксела, преди да я публикуват в мрежата.

Преоткритата система за управление на цветовете гарантира прецизност и ускорява завършването на проекти

CorelDRAW Graphics Suite X5 представлява цялостна промяна в подхода към управлението на цветовете, като гарантира на потребителите точно представяне на цветовете. Новите функции за скачване към документ (CorelDRAW) и изображение (Corel PHOTO-PAINT) дават възможност на потребителите да съхраняват специфични за проекта цветове и да използват цветове от предишни проекти. Освен това към цветовите диалогови прозорци и цветовите палитри на продукта са добавени пипетки, които дават повече и по-удобни възможности за манипулиране на цветовете.

Съхраняване в множество формати

С водещата в своята област съвместимост на различни файлови формати, CorelDRAW Graphics Suite X5 предлага гъвкавостта, от която имат нужда в своята работа днешните дизайнери. Едно и също оформление може да се използва за уеб банери, печатни реклами или брошури, тениски, билбордове или цифрови табла. Освен това включването на новия софтуер за уеб анимация SWiSH miniMax™ 2 максимално улеснява уеб продукцията на потребителите на CorelDRAW Graphics Suite.

Пълноцветно ръководство и видеообучение предлагат идеи и вдъхновение за проекти

Началото с CorelDRAW Graphics Suite е по-лесно от всякога, независимо от нивото на подготовка. Новото пълноцветно ръководство с твърди корици предоставя техники и съвети за потребители от всички нива на компетентност и предлага уникална възможност за обучение от професионални дизайнери, които използват пакета в области като дизайн на дрехи и украшения, илюстрации на книги, опаковане на автомобили и опаковка на продукти. Пакетът разполага и с над два часа материали за видеообучение.

Какво включва CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW® Graphics Suite X5 включва CorelDRAW® - интуитивно приложение за векторни илюстрации и оформление на страници; Corel® PHOTO-PAINT™ - професионално приложение за редактиране на изображения; Corel® PowerTRACE™ - приложение за бързо и точно преобразуване на растерни във векторни графики с възможност за редактиране и Corel CAPTURE™ - опростено приложение за снимане на екрана.

Ново в пакета е Corel® CONNECT, пълноекранен вграден организатор на съдържание, чрез който потребителите могат да търсят из цифровото съдържание на пакета и/или в локална или мрежова среда, за да открият идеалното допълнение към дизайна. CorelDRAW Graphics Suite X5 включва и много помощни приложения, разнообразни разширени и задълбочени ресурси за обучение.

Повече информация относно CorelDRAW Graphics Suite X5 и подробен списък на новите и подобрени функции ще намерите на www.corel.com/coreldraw. За да разберете повече относно използването на CorelDRAW Graphics Suite по целия свят, посетете сайта на продукта на http://coreldraw.com.

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония