Microsoft Office 2010

Описание на продукта

Microsoft Office 2010 предлага гъвкави и мощни нови начини, за да дадете най-доброто от себе си – в офиса, у дома и в училище.

Създавайте забележителни отчети и презентации с инструменти, които спомагат за по-творческо схващане на идеите ви. Останете във връзка с проектите си дори когато сте далеч от компютъра си, с достъп до файловете на Office чрез уеб браузър или Windows телефон.1 Работете ефикасно с другите чрез споделяне, редактиране и преглеждане на файлове по едно и също време – дори на различни географски места и часови зони.

Изразяване на идеите и създаване на визуално въздействие
С помощта на усъвършенстваните функции за редактиране на изображения и мултимедия добавянето на творчески замисъл към работата ви е лесно и подчертава идеите ви. Независимо дали изнасяте презентация пред колегите или състудентите си или създавате фирмена брошура или лична покана, Office 2010 ви дава възможност да бъдете вашия собствен графичен дизайнер.

Редактирайте вашите картини направо в избрани програми на Office 2010. Изпробвайте внушителен брой привлекателни за окото художествени ефекти и нов инструмент за премахване на фона, за да добавите изтънченост към вашите изображения. Предлагат се в три издания:

Office Home and Student
Office Home and Business
Office Professional

Ключови характеристики

  • С новия облик на приложенията, началните тестове показват, че потребителите по-бързо започват да се чувстват "у дома си" с новия потребителски интерфейс и лесно свикват с новия начин на работа на приложенията. Лекотата, с която хората използват новия интерфейс, се дължи на простотата на функциите му.
  • Традиционните менюта и ленти с инструменти са подменени от "Лента" (Ribbon). Разделите на лентата показват най-приложимите команди за всеки отделен диапазон задачи на Office Word 2007, Office PowerPoint 2007, Office Excel 2007 или Office Access 2007.
  • Контекстните раздели се появяват само при нужда и избор на графичен обект и значително опростяват намирането и използването на необходимите за действието команди.
  • Галериите предоставят на потребителите списъци от предефинирано форматиране за избор при работа с приложения за документи, електронни таблици, презентации или бази данни. Традиционният интерфейс с диалогови прозорци все още е наличен за онези, които се нуждаят от по-голяма степен на контрол над резултатите от операцията.
  • Прегледите в реално време са нова технология, която показва евентуалните резултати от прилагането на промени във формата или от редактиране при придвижване на показалеца върху представените в галерията резултати.
  • Общуване и работа в екип - Порталните платформи от Office System помагат на служителите в големите организации да работят заедно и да обменят информация помежду си.
  • Анализ на данни (Business Intelligence) и други.

Поръчайте Microsoft Office 2010

Свалете пробна версия

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония