CorelDRAW® Graphics Suite X6

CorelDRAW® Graphics Suite X6
BMG-Adobe/Corel...

Описание на продукта

CorelDRAW® Graphics Suite X6, най-новата версия на своя най-важен графичен софтуер. С изцяло обновено типографско ядро, вдъхновяващи нови цветови стилове и хармонии и мощни инструменти за оформление новият пакет предлага на графичните професионалисти най-мощният и креативен инструмент досега. Фокусиран върху откриването на нови творчески възможности за дизайнерската общност, този важен ъпдейт предоставя подобрени работни процеси и производителност, като улеснява свързването между отделни активи и работата с водещи инструменти и технологии както за начинаещи, така и за опитни дизайнери. Това от своя страна им позволява да завършват проектите си с увереност.

Ключови характеристики

Най-важни нови функции и подобрения:

  • Поддръжка на усъвършенствани OpenType® шрифтове: Създайте красив текст с функциите на усъвършенстваната OpenType® типография като контекстуални и стилистични заместители, лигатури, орнаменти, вълнисти варианти и др.
  • Нови потребителски цветни хармонии: Променете цветовете накуп в хармония и анализирайте цветове и оттенъци, за да получите допълнителни цветови схеми.
  • Нов вградена 64-битова поддръжка и подобрена поддръжка на многоядрени процесори: Бърза обработка на файлове и изображения с до 50% по-висока скорост.

Поръчайте CorelDRAW® Graphics Suite X6

Свалете пробна версия

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония