F-Secure Internet Security 2012

F-Secure Internet Security 2012
F-Secure

Описание на продукта

Този продукт е олекотен от страна на използваната памет, но бърз и ефикасен при засичане на всякакви интернет заплахи. Според тестовете, проведени от независимата организация AV-Test.org*, F-Secure Internet Security 2012™ натоварва системата с 80% по-малко в сравнение с предишната версия, а антивирусните скенери са с 60% по-бързи от преди. Продуктът използва и 70% по-малко памет.

Изцяло преработеният потребителски интерфейс е ясен и лесен за използване. По-лекото и по-бързо действие на решението не е достигнато за сметка на сигурността. Новите допълнения осигуряват подобрени резултати при засичане и по-високо ниво на сигурност. Различен от много други програми за сигурност, F-Secure Internet Security 2012™ не притеснява и не обърква потребителя, тъй като възникналите в сигурността проблеми се решават напълно автоматично.

F-Secure Internet Security 2012, се базира на същата технология като F-Secure Client Security, който получи наградата на AV-TEST за най-добра защита за 2011 година.

F-Secure Internet Security 2012 спечели наградата на MikroPC, която беше обявена в февруарския брой на списанието. Вижте повече на: http://www.mikropc.net/ 

Ключови характеристики

Новите характеристики в F-Secure Internet Security™ 2012 включват:

По-добро представяне с по-бързи антивирусни скенери, по-малко използвана памет и по-бърз системен отговор

Browsing Protection с Unique Exploit Shield осигурява цялостна защита от web-базирани атаки и инфекции при сърфиране в интернет

Родителският Контрол е подсилен с новата “in-the-cloud” компютърна технология

Повишено ниво на сигурност, благодарение на по-високата автоматизация и дизайн, основан на задълбочени проучвания

Redesigned Scanning Technology засича злонамерени лица повече от преди

Нови статистически показатели ви предоставят бърз и цялостен преглед на историята на компютъра ви по отношение на сигурността.

Поддръжка на Windows 7

Възможност за различни настройки за различните потребители.

Firewall за защита от хакерски атаки

Блокиране на спам и фишинг мейли

Поръчайте F-Secure Internet Security 2012

Свалете пробна версия

AitSoft

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония