F-Secure Internet Gatekeeper for Linux

F-Secure Internet Gatekeeper for Linux
F-Secure

Описание на продукта

F-Secure Internet Gatekeeper for Linux предоставя решение от висок клас за защита на интернет входа, спиращо вируси и друг злонамерен код преди да се разпространят до потребителите в мрежата и до корпоративните сървъри. Продуктът е проектиран да сканира SMTP, HTTP, FTP и POP3 трафика за вируси, червеи и троянски коне, както и да блокира и филтрира специфицирани файлови разширения.
Също така ActiveX и Java код могат да бъдат сканирани и блокирани. Продуктът се обновява автоматично, използвайки подсигурена връзка със сървъра на F-Secure, и по този начин поддържа защитата на високо ниво. Мощната и лесна за използване web-базирана конзола улеснява инсталирането и конфигурирането на продукта.

Продуктът включва F-Secure Spam Control модул, който засича и филтрира автоматично досадните и крайно неприятни спам съобщения от e-mail трафика на корпоративната мрежа. Той действа напълно прозрачно за крайния потребител като освобождава време за продуктивна работа. F-Secure Spam Control засича спам съобщенията автоматично, използвайки анализ на съдържанието и категоризация от ново поколение. Високата степен на точност при засичането се постига чрез сканиране на e-mail-ите с помощта на няколко филтриращи механизма и честите автоматични обновления от F-Secure Anti-Spam Lab.

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония