Продукти

Защита за работни станции и файлови сървъри
F-Secure Internet Security 2012

F-Secure Internet Security 2012™ е цялостно решение, създадено да посрещне нуждите на съвременните интернет потребители, без да забавя по никакъв начин техните компютри.

F-Secure Client Security

F-Secure Client Security Пълен пакет за защита за бизнеса, в който са интегрирани съвременни технологии във високо автоматизирано и лесно за използване решение. Защитата се извършва в реално време с най-съвременните облачни технологии. Предназначен е за настолни компютри и лаптопи.

F-Secure Anti-Virus for Windows Server

F-Secure® Anti-Virus for Servers™ 8.00 предлага перфектна защита и производителност за 32/64-битови сървъри. Продуктът притежава единственото по рода си сканиране и отстраняване на spyware и riskware, както и уникално централизирано управление на rootkit скенера, F-Secure BlackLight™. Благодарение на подобрената функционалност, продуктът вече е по-достъпен и лесен за използване.

F-Secure Anti-Virus for Citrix Server

Citrix решението позволява подобряване на ефективността в работата чрез предоставянето на бърз достъп до информацията и приложенията, независимо от времето, мястото и механизма на достъп. F-Secure антивирус решенията осигуряват спокойна работа без притеснения, причинени от вируси и друг злонамерен код.

Защита за Mail сървъри и Gateway
F-Secure Linux Server Security

F-Secure осигурява най-мощната възможна защита от вируси и злонамерен код с помощта на няколко сканиращи устройства и напълно автоматизирано обновяване. F-Secure Anti-Virus for Linux е проектиран да сканира файловете, сигурно и надеждно, което го прави най-доброто решение за големи Linux mail и файлови сървъри, както и за работни станции под Linux.

F-Secure Internet Gatekeeper for Linux

F-Secure Internet Gatekeeper for Linux предоставя решение от висок клас за защита на интернет входа, спиращо вируси и друг злонамерен код преди да се разпространят до потребителите в мрежата и до корпоративните сървъри. Продуктът е проектиран да сканира SMTP, HTTP, FTP и POP3 трафика за вируси, червеи и троянски коне, както и да блокира и филтрира специфицирани файлови разширения.

F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange

F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange предпазва Microsoft Exchange потребителите от вируси, червеи и троянски коне, сканирайки всички пристигащи и изпращани съобщения.

F-Secure Spam Control for Microsoft Exchange

F-Secure Spam Control засича и филтрира автоматично досадните и крайно неприятни спам съобщения от e-mail трафика на корпоративната мрежа. Той действа напълно прозрачно за крайния потребител като освобождава време за продуктивна работа. F-Secure Spam Control засича спам съобщенията автоматично, използвайки анализ на съдържанието и категоризация от ново поколение. Високата степен на точност при засичането се постига чрез сканиране на e-mail-ите с помощта на няколко филтриращи механизма и честите автоматични обновления от F-Secure Anti-Spam Lab.

Цялостна защита на корпоративната мрежа
F-Secure Policy Manager

С F-Secure Policy Manager - средство за системни администратори, с което да да контролират всички програми с критичен достъп до интернет от единствена конзола.

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония