Продукти - Embarcadero

Heterogeneous, On-Demand Tool Chest
All-Access XE

On-demand, heterogeneous tool chest

Design and Architecture Tools
Embarcadero ER/Studio

ER/Studio е най-бързия, лесен и най-колаборативния начин за професионалистите по моделиране на данни да изграждат и поддържат бази данни от корпоративен клас и хранилища на данни. ER/Studio установява нови стандарти за управление на данните. ER/Studio дава възможност на професионалистите по бази данни по-лесно да споделят документи, публични модели и метаданни.

ER/Studio Team Server Core

Enterprise model and metadata collaboration for context, consistency, and compliance

Repository for ER/Studio

Version control for real-time data and business process collaboration

MetaWizard

Cross-platform metadata integration

Software Architect

Visually analyze, design, and implement software with UML support

ER/Studio® Business Architect

Integrated business process and conceptual relationship mapping

Application Development
Appmethod

Бързо изграждане на приложения за Android, iOS, Windows and OS Х

RAD Studio 10.2 Tokio

RAD Studio™ 10.2 Tokio осигурява най-бързият начин да създадете и обновите приложения с богати данни, висока степен на свързаност във визуална среда Windows 10, Mac, Mobile, IoT и много други с използване на езика Object Pascal и C++. Бързо и лесно вашите приложения стават готови за потребителите на Windows 10 с разширените възможности на функционалността на Windows 10 каквито са новите Windows 10 VCL Controls, VCL и FMX UI Styles, и UWP (Universal Windows Platform) услуги като известявания.

Delphi

Фамилия продукти за бързо разработване на приложения.

RAD Studio 10.2

RAD Studio 10.2

C++Builder 10 Seattle

C++Builder® 10 Seattle осигурява най-бързият начин да създадете и обновите приложения с богати данни, висока степен на свързаност във визуална среда Windows 10, Mac, Mobile, IoT и много други с използване на стадартния език C++. is the fastest way to build and update data-rich, hyper connected, visually engaging applications for Windows 10, Mac, Mobile, IoT and more using Standard C++. С него бързо и лесно обновявате Quickly VCL и FMX приложения за Windows 10 с новите Windows 10 VCL Controls, Styles, и компонентите за услуги Universal Windows Platform.

Delphi 10.1 Berlin

Delphi 10.1 Berlin осигурява най-бързият начин да създадете и обновите приложения с богати данни, висока степен на свързаност във визуална среда Windows 10, Mac, Mobile, IoT и много други с използване на езика Object Pascal. Имате визуална среда, с която бързо и лесно обновявате Quickly VCL и FMX приложения за Windows 10 с новите Windows 10 VCL Controls, Styles, и компонентите за услуги Universal Windows Platform.

JBuilder®

Най-бързата среда за разработване на корпоративни приложения с Java™

Database Management & Development
DBArtisan® XE

DBArtisan® XE Цялостно администриране на хетерогенни бази данни от единен интерфейс

DB PowerStudio for SQL Server

DB PowerStudio for SQL Server е интуитивен, високо производителен набор средства, които допълват SSMS с възможност за осъществяване на критични за базите данни функции като управление на промените както и оптимизиране и настройване на SQL.

Performance Optimization
DB Optimizer XE

Профилиране, настройка и мониторинг на бази данни от множество различни платформи

Embedded & Workgroup DBMSes
InterBase XE3

Highly scalable, powerful, embeddable database

ER/Studio Add-on Products
- Universal Data Models

ER/Studio Universal Data Models help data professionals reduce development time, improve consistency and standardization while achieving high quality models

Продукти - F-Secure

Защита за работни станции и файлови сървъри
F-Secure Internet Security 2012

F-Secure Internet Security 2012™ е цялостно решение, създадено да посрещне нуждите на съвременните интернет потребители, без да забавя по никакъв начин техните компютри.

F-Secure Client Security

F-Secure Client Security Пълен пакет за защита за бизнеса, в който са интегрирани съвременни технологии във високо автоматизирано и лесно за използване решение. Защитата се извършва в реално време с най-съвременните облачни технологии. Предназначен е за настолни компютри и лаптопи.

F-Secure Anti-Virus for Windows Server

F-Secure® Anti-Virus for Servers™ 8.00 предлага перфектна защита и производителност за 32/64-битови сървъри. Продуктът притежава единственото по рода си сканиране и отстраняване на spyware и riskware, както и уникално централизирано управление на rootkit скенера, F-Secure BlackLight™. Благодарение на подобрената функционалност, продуктът вече е по-достъпен и лесен за използване.

F-Secure Anti-Virus for Citrix Server

Citrix решението позволява подобряване на ефективността в работата чрез предоставянето на бърз достъп до информацията и приложенията, независимо от времето, мястото и механизма на достъп. F-Secure антивирус решенията осигуряват спокойна работа без притеснения, причинени от вируси и друг злонамерен код.

Защита за Mail сървъри и Gateway
F-Secure Linux Server Security

F-Secure осигурява най-мощната възможна защита от вируси и злонамерен код с помощта на няколко сканиращи устройства и напълно автоматизирано обновяване. F-Secure Anti-Virus for Linux е проектиран да сканира файловете, сигурно и надеждно, което го прави най-доброто решение за големи Linux mail и файлови сървъри, както и за работни станции под Linux.

F-Secure Internet Gatekeeper for Linux

F-Secure Internet Gatekeeper for Linux предоставя решение от висок клас за защита на интернет входа, спиращо вируси и друг злонамерен код преди да се разпространят до потребителите в мрежата и до корпоративните сървъри. Продуктът е проектиран да сканира SMTP, HTTP, FTP и POP3 трафика за вируси, червеи и троянски коне, както и да блокира и филтрира специфицирани файлови разширения.

F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange

F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange предпазва Microsoft Exchange потребителите от вируси, червеи и троянски коне, сканирайки всички пристигащи и изпращани съобщения.

F-Secure Spam Control for Microsoft Exchange

F-Secure Spam Control засича и филтрира автоматично досадните и крайно неприятни спам съобщения от e-mail трафика на корпоративната мрежа. Той действа напълно прозрачно за крайния потребител като освобождава време за продуктивна работа. F-Secure Spam Control засича спам съобщенията автоматично, използвайки анализ на съдържанието и категоризация от ново поколение. Високата степен на точност при засичането се постига чрез сканиране на e-mail-ите с помощта на няколко филтриращи механизма и честите автоматични обновления от F-Secure Anti-Spam Lab.

Цялостна защита на корпоративната мрежа
F-Secure Policy Manager

С F-Secure Policy Manager - средство за системни администратори, с което да да контролират всички програми с критичен достъп до интернет от единствена конзола.

Продукти - BMG-Adobe/Corel...

Adobe
Adobe Acrobat Х Standard

Създаване и надеждно споделяне на PDF документи Съчетаване на съдържание в един PDF файл Защита на документи Лесно създаване и проследяване на електронни формуляри Предоставяйте възможност на други да попълват и записват формуляри Лесен преглед на документи Цифрово подписване на документи Конвертиране на хартиени документи в PDF файлове Конвертиране от PDF в Microsoft Word Архивиране на документи и електронна поща

Adobe Acrobat Х Pro

Лесно създаване и проследяване на електронни формуляри. Управляване и проследяване на рецензии на електронни документи

Corel
CorelDRAW® Graphics Suite X6

Най-новата версия включва поддръжка на Advanced OpenType® шрифтове, създадени от потребителя цветни хармонии, нови възможности за оформление на страници, вградена 64-битова поддръжка и подобрена работа с многоядрени процесори

CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW® Graphics Suite X5 предлага повече практичност, съдържание и инструменти за цветове за професионалистите в графиката.

Microsoft
Windows 7

С помощта Windows 7 между вас и вашия успех има по-малко препятствия. Можете да изпълнявате много програми за Windows XP в Windows XP Mode и лесно да възстановявате информация с автоматичното архивиране на домашната или служебната мрежа.

Microsoft Office 2010

С помощта на Office 2010 вие запазвате контрол, извършвайки нещата и представяйки изумителни резултати, като давате най-доброто винаги и навсякъде.

 

Copyright AIT SOFT Limited

България Македония